UVJETI KORIŠTENJA 

Portal primorskihrvat.hr sastoji se od vlastitih sadržaja te linkova na druge stranice.

UVJETI KORIŠTENJA
Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici www.primorskihrvat.hr ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka portala primorskihrvat.hr ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu portalu primorskihrvat.hr ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Korištenjem sadržaja ove web stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaća koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Pregledavanjem video sadržaja sa YouTube kanala Primorskog Hrvata korisnik pristaje na uvjete definirane na YouTube Terms of Service koji se mogu pročitati putem ove poveznice: https://www.youtube.com/t/terms 

PRIVATNOST
Primorskihrvat.hr portal poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja. Portal nema registraciju korisnika, ne prikuplja automatski nikakve osobne podatke niti se bilo kakvi osobni podaci čuvaju u sklopu portala. Jedina forma gdje korisnik može unijeti osobne podatke je zahtjev za učlanjenjem u udrugu. Uneseni podaci se elektronskom poštom šalju udruzi i ne čuvaju se na portalu. Podaci potrebni za učlanjenje su: ime, adresa e-pošte, OIB, telefonski broj i druge informacije koje mogu doprinijeti kvalitetnijem uključivanju u rad udruge. Osobni podaci dobiveni kroz formular za učlanjenje smatraju se povjerljivima, a koristiti će se u sljedeće opće svrhe ili bilo koje druge pravovaljane svrhe propisane nadležnim zakonom:

  • Procesiranje prijave ili pružanje traženih usluga;
  • Ispunjavanje zahtjeva za programom ili uslugama;
  • Poboljšanje usluga.

Informacije o radu i projektima će slati samo udruga Primorski Hrvat na e-poštu prema želji člana. Ako član više ne želi primati elektronske obavijesti potrebno je da pošalje zahtjev e-poštom ili telefonom. Prikupljeni podaci se neće ustupati nikome van Udruge.

Ovaj portal koristi pristup YouTube API servisu, pregledavanjem videa korisnik pristaje na Google politiku privatnosti, detalji se mogu pročitati na ovoj poveznici: https://policies.google.com/privacy

Portal ne koristi niti traži od posjetitelja nikakve vjerodajnice za pristup drugim servisima. 

KOLAČIĆI (COOKIES)
Kako bi ova web stranica radila ispravno te da bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice u svrhu poboljšavanja Vašega iskustva pregledavanja, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malenu količinu informacija (cookies). Podaci su vezani uz aktivnu sesiju, ne sadrže nikakve korisničke ili osobne podatke. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem internetskome pregledniku.